neuroCare Group Groningen| BrainDynamics Groningen
Hereweg 85b
9725 AC Groningen
tel. 050 - 52 77 550

per 7 januari 2019 vindt u ons op:
Schweitzerlaan 2
9728 NP Groningen
tel. 050 - 52 77 550

 

Cliënten

Disclaimer

Home » informatie » Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. BrainDynamics Groningen streeft er naar  de informatie zo veel mogelijk actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. BrainDynamics Groningen geeft garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de door haar op deze website gepresenteerde informatie. Bij twijfel raden wij u aan contact op te nemen met de instelling.

E-mails

Bij het beantwoorden van e-mails wordt altijd de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreeft. De informatie die BrainDynamics Groningen per e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld (volgens de daarvoor geldende regels van onze beroepsgroep).

Gebruikte informatie

BrainDynamics Groningen is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies tengevolge van het gebruiken van informatie van de website van BrainDynamics Groningen. Informatie op deze website kan nooit worden beschouwd als een vervanging van een consult of behandeling door een arts, psycholoog of psychiater.

Websites

De website van BrainDynamics Groningen bevat een aantal koppelingen naar andere websites. Deze koppelingen zijn bedoeld als extra service aan de lezer. BrainDynamics Groningen kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze websites, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hier eventueel op worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van deze websites.

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out van de website van BrainDynamics Groningen vallen onder het copyright van BrainDynamics Groningen.
Gebruik van teksten is alleen toegstaan na schriftelijke toestemming van BrainDynamics Groningen.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van onze website dan kunt u die mailen naar info@braindynamicsgroningen.nl